SiteStats has not been correctly installed
 
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.   printer-friendly view    phpMiX.org Forum Index -> mxBB Modules -> mxBB Module: mx_sitestats
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Zero
Apprentice
Apprentice


Joined: 09 Dec 2004
Posts: 17
Location: Germany

PostPosted: Mon Dec 13, 2004 8:39 am    Post subject: SiteStats has not been correctly installed Reply with quote

I was installed the mod SiteStats. But the counter will are not running. This error ist coming: Debug Mode: Line 41 in the file counter.php 
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
markus
[Administrator]
[Administrator]


Joined: 28 Jul 2003
Posts: 1124

PostPosted: Mon Dec 13, 2004 5:39 pm    Post subject: Re: Debug Mode Reply with quote

Sorry, I'm not sure to understand the problem. Please, try to be more specific (exact error messages, Apache and PHP versions, etc).

Check if you applied correctly the required MODs to get the counter running (read the release notes).

Do you have a link?

 
 
_________________
http://www.phpmix.org
 
Back to top
View user's profile Send private message
Zero
Apprentice
Apprentice


Joined: 09 Dec 2004
Posts: 17
Location: Germany

PostPosted: Mon Dec 13, 2004 9:16 pm    Post subject: Re: Debug Mode Reply with quote

Therefore I installed the module quite normally. Also all work from it. Only this statistics doesn't go. I have it in the 3. cleave positioned. Here, the Link is www.wimaxboard.de to the side once

Thanks
 
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
markus
[Administrator]
[Administrator]


Joined: 28 Jul 2003
Posts: 1124

PostPosted: Mon Dec 13, 2004 11:49 pm    Post subject: Re: Debug Mode Reply with quote

Quote:
SiteStats has not been correctly installed.
Please, read Release Notes for more information.

DEBUG MODE

Line : 41
File : /home/www/web115/html/portal/modules/mx_sitestats/counter.php


mx_sitestats Release Notes - Installation Section wrote:
Required step: apply Collector MOD to page_header.php


Check out the Collector MODs section. Wink

 
 
_________________
http://www.phpmix.org
 
Back to top
View user's profile Send private message
Zero
Apprentice
Apprentice


Joined: 09 Dec 2004
Posts: 17
Location: Germany

PostPosted: Thu Dec 16, 2004 5:48 pm    Post subject: Re: SiteStats has not been correctly installed Reply with quote

He/it now works. Only not completely like with you. If one on the button "More Statistics": press with you, the whole statistics come. An empty side comes only with me. Must one put in this somewhere? 
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
markus
[Administrator]
[Administrator]


Joined: 28 Jul 2003
Posts: 1124

PostPosted: Thu Dec 16, 2004 5:53 pm    Post subject: Re: SiteStats has not been correctly installed Reply with quote

hmmm... check your SiteStats settings page in the ACP, the field "More Statistics Page".

Set it to the number of the portal page where all your statistic blocks are placed.

For instance, create a new portal page (say with page id 5), then add all your statistics blocks to this page, then set the "More Statistics Page" field to 5.

Be sure to set all your statistics blocks visible, etc. This is a portal feature, not a feature of the mx_sitestats module itself.

Does that help?

 
 
_________________
http://www.phpmix.org
 
Back to top
View user's profile Send private message
Zero
Apprentice
Apprentice


Joined: 09 Dec 2004
Posts: 17
Location: Germany

PostPosted: Thu Dec 16, 2004 6:34 pm    Post subject: Re: SiteStats has not been correctly installed Reply with quote

Markus you is the biggest. I had to produce a new portal first. And then the number writes down. And see go it there. 
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
markus
[Administrator]
[Administrator]


Joined: 28 Jul 2003
Posts: 1124

PostPosted: Thu Dec 16, 2004 7:22 pm    Post subject: Re: SiteStats has not been correctly installed Reply with quote

he he... glad to hear it's working. Smile


.

 
 
_________________
http://www.phpmix.org
 
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.   printer-friendly view    phpMiX.org Forum Index -> mxBB Modules -> mxBB Module: mx_sitestats All times are GMT + 1 Hour
 
Page 1 of 1


 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum